Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 9 martie 2011

Titeiul se apropie de tinta,

Obama se apropie de invazie, asa cum ma temeam ca va face. Nu fi nelinistit! SUA nu face nimic rau, se lupta doar pentru democratie si nici nu va invada pe nimeni. NATO, "aliatii" fac treaba pentru ca este in interesul "tutulor", mai ales al acelor "tutulor" cu interese petroliere. Da, tovarsi! Vom lupta pentru poporul din Libia, pentru drepturile lui suverane, de a da petrolul celora care au intr-adevar nevoie de el , adica SUA, pardon NATO. 

Vom lupta pentru instaurarea democratiei care interzice terorismul de tip WIKILEAKS, si pentru dreptul fiecarui trib din Libia ca sa poata forma un partid politic. Cu cat mai multe cu atat mai bine cum zicea si domnul Ion in vremurile sale de botezator glorios. Pentru ca, in timp ce ele, partidele, isi dau cu ciomegele in cap noi culegem roadele. Ale democratiei, desigur, tovarasi, democratia de azi, cea facuta perfect pentru banci, bancheri si politicieni, pentru bunastarea acestora din urma in toata lumea. Pentru bunastarea bine meritata a acelora care au avut bunavointa sa ne dea imprumuturi si sa ne transforme in sclavi indatorati, democrati si ei ca orice fiinta iubitoare de libertate pana in maduva oaselor. 

Vom lupta pentru inmugurirea Terei, care, din cand in cand,  mai are si ea nevoie de cate o floare in forma de bomba, asta ca sa nu-i lasam pe vanzatorii de arme, tot democrati pana in maduva oaselor, sa moara de foame. 

Numai gandul in sine incepe sa dea deja rezultate. Uitati-va la cazul Romaniei tovarasi! O tara moarta care a inceput sa reinvie. Si asta nu ajunge tovarasi! Ca reinvie este foarte putin spus. Reinvie nu oricum ci cu un spirit divin, pe cale de-a devini un mic DUBAI. Imobiliar sau nu? Nespecificat in articolul aparut in faimoasa revista CAPITAL. De ce numai un Dubai mic?(cugetarea subsemnatului)

PS. Uite ca am gasit eu singur raspunsul la intrebarea "de ce numai un mic Dubai". Am inteles  acum ca proiectul este legat de ministerul dezvoltarii si al turismului. Concluzia trebuie sa fie ca doamnei Udrea ii plac lucrurile mici.

PSS. Am uitat sa-ti spun. In poza pusa de Capital vezi cum va arata viitoarea statiune turistica Udristeni. Hotelul The Rooster (cocosul) este primul din partea stanga! Sper ca ai observat  si bazinul verde in forma de frunza!

Niciun comentariu: