Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 27 noiembrie 2009

Reprezentant al patronatelor din Romania!


Comentariile sunt de prisos! Nu m-ar mira daca domnul in cauza s-ar ocupa si de analize economice patron fiind. Ne asteapta un an greu, Grecia va fii prima tara europeana care va zgudui finantele UE! In Romania s-a facut demonstratia mocirlei chiar ieri, cu filmul lui Basescu. Personal nu sunt interesat de comentarii desculpari etc. Reactia spontana a presedintelui spune tot: "Poate m-a injurat sau a vorbit urat cu femeia" Filmul poate fi trucat, mentalitatea presedintelui roman nu. Este clar ca domnia sa, din pozitia suprema pe care o are, ar putea sa dea o palma unui copil care-l injura, cu ocazia unui miting electoral. La nivelul presedintelui se afla de fapt si gunoaiele fara scrupule care au scos filmul, acum dupa 5 ani.

I-a apucat suferinta pentru copilul plesnit chiar acum, daca acesta a fost intr-adevar plesnit? Ce reiese asadar din aceasta scena, adevarata sau trucata? Ati fost condusi de gunoaie pana acum si veti fi condusi si in continuare, asta indiferent de cine va fi cel care va castiga alegerile. Primarul Sibiului ar fi putut fi o licarire de speranta, pornind si de la faptul ca domnul Geona a inceput sa foloseasca termenul meu de politica social-liberala. Sa nu uitam insa de locul in care ne aflam, Romania, unde politicienii sforari, ar putea pune sfoara chiar in jurul gatului d-lui Johannis.

Sper totusi ca dl. Johannis sa fie cu picioarele pe pamant si sa nu ia in spate un sac mai mare decat ar putea sa duca. Daca este un om integru si nu avem deocamdata indicii ca nu ar fi, va intra in hora doar prin conditii bine definite, trebuind sa se retraga in caz contrar. Eu plec maine spre Oslo, urandu-va inca odata sarbatori fericite si multumiri pentru ca mi-ati citit pagina!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare rau, dar Johannis e departe de a fi o speranta. E de calibrul celor care il doresc acum la putere, daca nu mai rau. Johannis si-a pus singur sfoara de gat. Nu e nevoie sa credeti ce spun altii. Exisa fapte si un interviu cu el pe net. Indiferent daca ce se spune despre el e sau nu adevarat, reactia lui spune tot. Ca in cazul lui Basescu.
http://www.youtube.com/watch?v=HE47r-QXWvE

monfa spunea...

Din TG_MURES sint si eu.Acum traiesc in Timisoara.Dupa parerea mea cei care voteaza pnl-psd se impart in 3 categorii:1.CEI CARE NU STIU SI NU INTELEG CE SE INTIMPLA 2.CEI CARORA NU PREA LE PASA.3.CEI CARE AU OARECE INTERESE DE ORICE FEL...AS FII FOARTE CURIOS DV. IN CARE CATEGORIE INTRATI, TININD CONT CA, SINTETI F.INTELIGENT(FARA MISTO,VA URMARESC BLOGUL FINANCIAR DE MULT)IAR DV ATI FOST INSCRIS SAU ATI SIMPATIZAT CU PSD CINDVA.(ATI DECLARAT INTR-UN INTERVIU)

Horea spunea...

Dintr-un hotel din Budapesta cu acces wireless,in drum spre Oslo maine dimineata,voi incerca sa raspund acum ambelor comentarii!

Co-oraseanului meu monfa:

"Dupa parerea mea cei care voteaza pnl-psd se impart in 3 categorii:1.CEI CARE NU STIU SI NU INTELEG CE SE INTIMPLA 2.CEI CARORA NU PREA LE PASA.3.CEI CARE AU OARECE INTERESE DE ORICE FEL...AS FII FOARTE CURIOS DV. IN CARE CATEGORIE INTRATI?"

Ai putea sterge de tot categoria pe care o numesti nr.2. sau ai putea s-o definesti altfel: nepasatorii care nu merg la vot.Aceasta trebuie sa fie realitatea:un nepasator nu merge prin definitie la vot!.O alta categorie sa-i spunem nr.4: ar putea fi categoria celora la care le pasa dar nu merg la vot. Din aceasta ultima categorie fac si eu parte. Imi pasa mult de tara asta dar nu am din pacate cu cine vota. Daca dai click pe adresa sitului meu politic,linkul il gasesti chiar pe aceasta pagina,iti vei da seama ca ai inteles gresit ceea ce am spus. Am intr-adevar idei social democrate,acum amestecate si cu o doza necesara de liberalism,dar nu am fost niciodata simpatizant PSD!
Psd, nu a fost si nu este nici la ora actuala un partid social democrat!!!
Am revenit in tara cu intentii politice, vrand nu sa fur ci sa dau.Nu este vorba de bani,daca ii dadeam eram azi parlamentar si politician consacrat.Am vrut sa dau si eu ce puteam sa dau tarii mele, pe mine, un om care comunica in 7 limbi se pricepe putin si la economie si desigur nu in ultimul rand si la medicina.Un om care a trait 30 de ani in tarile cele mai functionale din lume Suedia si Norvegia. Ce as fi cerut in schimb? Mai nimic din punctul meu de vedere: seriozitate,respect fata de om, profesionalism si abolirea furtului.Social democrat fiind este firesc sa te duci la partidul care poarta numele doctrinei. Traind in strainatate,nu poti sa-ti inchipui mocirla politica dintr-o tara ca Roamnia pana nu o vezi cu ochii.Am vazut-o partial la doua sedinte PSD, ca simplu participant, fara a fi inscris in partid si in toata splendoarea ei la televizor, in fiecare zi. M-am retras ingrozit si poate am gresit.Trebuia probabil sa raman si sa incerc sa ma zbat, pana as fi fost strivit, pentru ca nucleul de tineri cu idei noi pe care il cautam si speram sa-l gasesc nu era nicaieri.As minti daca as spune ca nu am fost primt asa cum se cuvine de catre sefi,stilul sedintelor si felul dezbaterilor m-au deceptionat.Pagina politica a pornit asadar dupa experienta avuta.Nu mai are actualizari pentru ca nu le vad necesare.Cele cateva teorii expuse, sunt dupa parerea mea mai mult decat suficiente, pentru punerea bazei unei societati functionale.Am propus infintarea unui nou partid,tocmai pentru ca nu puteam simpatiza cu niciunul existent,am primit un singur raspuns.Am constatat deceptionat ca acest popor nu este pregatit pentru o schimbare si am lasat-o balta.Am decis sa informez si asta cat de corect posibil,sper ca am reusit.

Pentru Anonim!
Am vazut filmul pe care mi l-ai trimis cu Johannis si este foarte greu sa ma pronunt.In Romania justitia a scos cu basma curata multi mafioti,facand in acelasi timp si condamnari dubiose.Personal nu il cunosc pe domnul Johannis, dar povestea doamnei mai in varsta, presupus agresate, ma pune desigur pe ganduri.Intr-o tara in care te scoli si te culci cu minciuna este foarte greu sa acuzi, dar la fel de greu si sa desculpi pe cineva. Aceasta ceata in care s-a scufundat societatea noastra, cladita in exclusivitate pe zvonuri, este ucigatoare si foarte bine intretinuta de politic.Rezultatele le vezi in sufletul si conduita fiecarui roman.

Anonim spunea...

Sarbatori fericite! Continuati sa scrieti pentru ca asta ii ajuta pe tinerii care cauta raspunsuri la intrebarile lor despre societatea romaneasca.
Sa aveti un an nou plin de bucurii.Multa fericire va doresc d-le Horea.